Piet Lucius Tweewielers
 

Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker (38 uur) en tevens hebben wij plaats voor een BBL-leerling Fietstechniek niveau 2/3.

Wij zijn wegens vakantie gesloten vanaf zaterdag 5 augustus t/m maandag 21 augustus

 

Batavus Finez Ego Power
De Finez Ego Power heeft een optimale gewichtsverdeling dankzij de geïntegreerde accu en de middenmotor. Hiermee heb je niet alleen een comfortabele, maar ook nog eens een stabiele rit. Bovendien zie je bij deze fiets bijna niet dat je op een elektrische fiets rijdt, maar profiteer je wel van de ondersteuning die je krijgt. Zo ervaar je het beste van beide werelden. 

Freebike Harlem
De Freebike Harlem is een ultra moderne elektrische stads- en toerfiets met een krachtige Bafang M420 smart cq canbus middenmotor en een volledig geïntegreerde accu in het frame. Met hydraulische schijfremmen die zich uiterst gemakkelijk laten bedienen naast de 8 versnellingen in het achterwiel is het afleggen van lange afstanden met deze elektrische fiets geen enkel probleem. De Harlem met strak design en een hoog rijcomfort is verkrijgbaar in twee fantastische kleuren, Champagne en Antra Blue.Rih X Omega
De X-Omega is de nieuwste elektrische fiets in de collectie van RIH. Deze fiets is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor. Deze is uiteraard mooi geintergreerd in het frame. Verder is deze fiets voorzien van een 500 Wh accu wat weer garant staat voor een groot bereik. Hydraulische schijfremmen zorgen voor een perfecte remdosering en de verende voorvork is een monoshock vering met een moderne uitstraling en een lager gewicht. Deze RIH X-Omega is voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zélfs als de trapondersteuning aan staat. 

3 jaar garantie op álle onderdelen, dus ook bijvoorbeeld op de accu!